SVERIGES ENTREPRENÖRER

Cateringföretagaren satsade sig ur krisen

Bild: Pressbild

Cateringföretagaren Sara Brandt insåg snabbt att det gällde att hitta ett sätt att ställa om verksamheten för att klara krisen. ”Det gick inte att planera någonting så det var bara att leva på hoppet och att ha ett jäklar anamma”, säger hon till Lokaltidningen.

Sara Brandts cateringföretag gick som på räls, men sen kom coronapandemin.

– Det kändes som om hela min bransch höll på att brinna upp. Det gick inte att planera någonting så det var bara att leva på hoppet och att ha ett jäklar anamma, säger Sara Brandt till Lokaltidningen.

Hon insåg snabbt att det gällde att hitta ett sätt att ställa om verksamheten. Hon åkte upp till Stockholm för ett möte med Mathem. Ett halvår senare levereras färdigrätter i hela Skåne.

Men att ställa om och satsa sig ur krisen har både resulterat i stress och sömnproblem.

– I början pendlade jag mellan hopp och förtvivlan, säger Sara Brandt.

Lokaltidningen: Hon valde att satsa sig ut ur krisen