”Mina anställda tjänar mer än vad jag gör” Närmare tusen krogar har gått i konkurs under det gångna året, rapporterar DN.3 weeks ago | Av: Redaktionen
Svenska krogarna som får MichelinstjärnorI Helsingfors delades nya Michelin-stjärnor ut till nordiska krogar och flera av dem hamnade i Sverige. Daniel Berlins relativt nyöppnade restaurang Vyn i Skåne tilldelas två stjärnor.1 month ago | Av: TT
Han blev först i världen med ”zero waste” på restaurangFör tio år sedan startade kocken Douglas McMaster krogen Silo i Brighton. Filosofin var att ha noll matsvinn och nu slänger han ingen mat, rapporterar SVT Nyheter.1 month ago | Av: Redaktionen
Nya plastlagen försvårar hämtmat för krogarnaRestaurangägare är kritiska mot den nya plastlagen som tvingar dem att använda återanvändningsbara matlådor, rapporterar SVT.5 months ago | Av: Redaktionen
Lönegolvet slår extra hårt mot Stockholms restaurangerLönegolvet för arbetskraftsinvandring kommer skapa stora problem för Stockholms krogliv. ”I princip varenda krog i Stockholm har utlandsanställda”, säger krögaren Fredrik Eriksson till DN.7 months ago | Av: Erik Ekerlid
Svenska Brasserier trycker på gasen i lågkonjunkturen Svenska Brasserier väljer att inte vika ned sig i den tuffa ekonomin utan växer istället med förvärv av den berömda restaurangen Gondolen vid Slussen i Stockholm.8 months ago | Av: Redaktionen
Misstanken: Över 100 paket stulet kött på krog51 halvkilosförpackningar nötfärs, ett tiotal vakuumförpackade oxfiléer och fryst kycklinginnerfilé.9 months ago | Av: TT
Ny funktion stoppar springnotor under StockholmsveckanStockholmsveckan i Visby är igång. För många krögare är veckan förknippad med problematik kring dyra springnotor och uteblivna betalningar på uteserveringar. Men tack vare en ny betallösning är problemet löst.11 months ago | Av: Redaktionen
Sverige billigaste campinglandet – turistboom väntasSverige är det billigaste landet att campa i, det slår den tyska motororganisationen Adac fast, rapporterar SVT.1 year ago | Av: Redaktionen
Lunchlådan ökade mer i pris än krogmatenDagens lunch på krogen har inte stigit lika mycket i pris som maten i butik det senaste året, enligt en sammanställning från Statistiska centralbyrån (SCB).1 year ago | Av: TT